+47 32 77 18 18
post@fmkongsberg.no

Privat

VELG EKSPERTER PÅ EL-LØSNINGER
FM Kongsberg er din totalleverandør og samarbeidspartner med unik erfaring og smarte teknologiløsninger. Vi dekker alle typer elektrikertjenester, er alltid tilgjengelig og konkurransedyktige på pris og tilbyr innovative, fleksible el-løsninger.   FM Kongsberg kan el-sikkerhet, energisparing, belysning og oppvarming tilpasset dagens krav.

Velg smarthus-løsninger
Lyset trenger ikke stå på døgnet rundt, og varmen kan reguleres etter bruksmønster. Et smarthus kan bidra til en bedre økonomi og miljøvennlig hverdag.

Riktig bruk av svakstrøm
Visste du at moderne og korrekt installert el-anlegg for lyd og bilde gir deg en helt fantastisk TV-opplevelse. Alt virker, og vi forteller deg hvordan før vi går!

Styr lysene trådløst
Ved hjelp av riktig bryter og dimmer kan du styre lyset alt etter behov.  Unngå skjemmende ledninger overalt og velg Trådløse systemer. Du trenger heller ikke å legge om det elektriske anlegget for å styre lyset trådløst. Kombiner med eksisterende anlegg. Et moderne lysstyringssystem justerer hele huset eller bedriftslokalene samtidig, Praktisk og funksjonelt, vel verdt investeringen. Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring.


Kontakt oss
Forenede Montører AS
Industriveien 13
3610 Kongsberg
Telefon
Tlf : 32 77 18 18
Åpningstider:
Alle hverdager 0700-1500
Cookies
Personvern