+47 32 77 18 18
post@fmkongsberg.no

Om FM Kongsberg

Totalleverandør med over 80 ansatte
FM Kongsberg tilbyr en sammensatt og bred kompetanse og med over 80 ansatte har vi kapasitet til å utføre alle oppdrag innen elektrofaget for private og bedrifter. Vi har utrolige 50 års erfaring, det startet da bedriften ble etablert i 1963 i forbindelse med Kongsberg kommunale E-verks (Kongsberg Energi) installasjonsavdeling ble nedlagt. TeleTjenester AS i Kongsberg var en av våre samarbeidspartnere med egen spesialforretning i Dyrmyrgata.  FM Kongsberg tilbyr hele spekteret innen elektrikertjenester, også svakstrøm og sertifiserte kontroller, både til privatboliger og bedrifter. Vi påtar oss både nyinstallasjoner, vedlikehold og restaurering.

Velg eksperter på el-løsninger til privatboliger og næringsvirksomhet
FM Kongsberg er din totalleverandør og samarbeidspartner med unik erfaring og smarte teknologiløsninger. Vi dekker alle typer elektrikertjenester, er alltid tilgjengelig og konkurransedyktige på pris og tilbyr innovative, fleksible el-løsninger.  FM Kongsberg kan el-sikkerhet, energisparing, belysning og oppvarming tilpasset dagens krav.

Her jobber vi
Vi utfører el-tjenester i hele landet.

Avansert prosjektering – full oversikt
FM Kongsberg har bred kompetanse innen prosjektering og tegning av komplekse el-løsninger for private og små og store bedrifter. Med avansert programvare utfører vi tegningsprosjektering digitalt og i BIM standarder. Få full oversikt over alle installasjoner i forprosjekteringsfasen, dette gir trygghet og forutsigbarhet.  I tillegg er det et uvurderlig verktøy dersom det skal utføres endringer i ettertid.

Kvalitet i alle ledd
FM Kongsberg arbeider aktivt med kvalitet i alle ledd. Kvalitet gir fornøyde kunder. Vi sørger for alltid å levere til rett tid riktige produkter til riktig pris i henhold til forventninger og kravspesifikasjoner.

 


Kontakt oss
Forenede Montører AS
Industriveien 13
3610 Kongsberg
Telefon
Tlf : 32 77 18 18
Åpningstider:
Alle hverdager 0700-1500
Cookies
Personvern