+47 32 77 18 18
post@fmkongsberg.no

Sterkstrøm

FM Kongsberg har mange års erfaring i installasjon, vedlikehold og utbedring innen de fleste områder hvor det er behov for sterkstrøm-ekspertise. Som ledende elektroinstallatør i Kongsberg og Numedal, har vi satt spor etter oss innen en rekke felter rundt om i distriktet.

Boliginstallasjon/Fritidseiendom
Vi har helt siden starten i 1963 basert mye av vår virksomhet på installasjon i bolig og fritidseiendom – og har bred erfaring på dette området. Som f. eks. alle typer el-installasjoner i boligblokker, rekkehus, eneboliger, hytter og fritidseiendommer.

Industri
Etterhvert som årene har gått har vi hatt flere store og langvarige oppdrag for industrien i Buskerud. Med vår størrelse i antall ansatte utføres de fleste oppdrag av fast ansatte i bedriften.

Landbruk
I henhold til nytt lovverk, er bonden pålagt ansvar for internkontroll på egen gård. Dette medfører en strengere kontroll og sjekk av el-anlegget på gårdene. Noen av våre montører har gjennom spesialkurs blitt kvalifiserte “el-sjekkere” i landbruket.

Næringsbygg/Offentlige bygninger
Næringsbygg og offentlige bygninger er den aller største delen av vår virksomhet. Her kan vi tilby prosjektering, tegning og utførelse av alt innen sterk- og svakstrømsanlegg.


Kontakt oss
Forenede Montører AS
Industriveien 13
3610 Kongsberg
Telefon
Tlf : 32 77 18 18
Åpningstider:
Alle hverdager 0700-1500
Cookies
Personvern